VARJE RUM HAR SIN EGEN SÄRPRÄGEL

De är alla rymligt generösa och har fransk balkong med fantastisk utsikt samt eget badrum med dusch/bad och toalett. Här sover du gott i sängar av hög kvalitet, bäddade med antika handbroderade linnelakan och stora generösa kuddar. Rummen är möblerade med antika franska möbler, vackert gammalt linne och rara ting. En del saker är vår egen design som lokala hantverkare unikt producerat åt oss. I varje rum finns morgonrock, tofflor, hårfön, handdukar för både dusch och pool samt en bag med strandhanddukar och solparasoll.

Hela huset har WiFi och det finns en liten bar, Nespressomaskin och ett kylskåp fyllt med öl, vin läsk, glass och andra godsaker där du som gäst kan servera dig själv. Du skriver upp i vår gästbok och vi reglerar det när du checkar ut. Det finns även spel, böcker och magasin att fördriva tiden med. Saknar du parasoll eller stol till stranden får du givetvis låna av oss.

Skicka oss en bokningsförfrågan så återkommer vi inom fyra timmar.


FLORENCE

har en vacker fransk balkong med milsvid utsikt över landskapet. Du sover i en vackert snidad himmelsäng (160 x 190) bäddad med våra antika handbroderade linnelakan och stora generösa dunkuddar. Golvet med de traditionellt mönstrade stenplattorna är vackert nött av tidens tand och känns lent och svalt för trötta fötter. Rummet är inrett med allehanda vackra ting och två sköna fåtöljer att sjunka ner i för en stunds vila.

Florence har även möjlighet till förbindelse med rum Juliette om ni är ett större sällskap.

Till rummet hör ett privat badrum med dusch och toalett.

JULIETTE

Vårt rum med den vackra duvblå tapeten. Här sover ni antingen i två separata antika järnsängar eller tillsammans i en dubbelsäng. Självklart bäddade med våra handbroderade linnelakan och generösa kuddar. Ett stort vackert gammalt klädskåp har plats för alla era saker.

Intill finns ett badrum med fönster och ett gjutjärnsbadkar på lejontassar.

Juliette kan även förbindas med vårt rum Florence via en liten “hemlig” dörr om ni är i behov av det.

COLETTE

Vårt älskade rum Colette går i mjukt rosa (Yvonne’s älsklingsfärg) och har en fin gammal järnsäng (140 x200) samt möbler från epoken då huset byggdes. Givetvis bäddar vi sängen med vackert linne och stora härliga dunkuddar.

Rummet har också en fransk balkong med utsikt över dalen och byn i sovrumsdelen och en precis lika fin fransk balkong i det nyrenoverade badrummet. Utöver utsikten finns i badrummet också en fin gammaldags högspolande toalett, handfat och en särdeles vacker dusch.

CLOTHILDE

Från den franska balkongen har du en fantastisk utsikt över terassen och hela dalen nedanför. Här sover du tryggt och snyggt under en liten sänghimmel i en antik Louis XV säng (160 x 190) bäddad med antika handbroderade linnelakan och stora generösa dunkuddar.

Rummet är inrett i en ljus naturlig färgskala med möbler från Napoleon III-epoken, en öppen spis i marmor och gardiner i skiraste bomullsmuslin med brodyr.

Till rummet hör ett stort badrum med dusch, badkar, två stora handfat och handdukstork.

BLANCHE

Detta rum har från sin dubbla franska balkong en smått magisk utsikt över dalen och vinfälten.

Här sover du i en 160×200 stor dubbelsäng bäddad med antika linnelakan och generösa kuddar. I övrigt är rummet möblerat med tidstypiska antika fåtöljer, en handmålad byrå, vackra speglar och andra sköna ting.

Färgskalan i rummet går i ljusa naturfärger som kontrasterar fint mot det vackert nötta terracottafärgade stengolvet. Den gamla eldstaden, de höga fönstren, spegeldörrarna och stuckaturerna i taket är intakta alltsedan husets byggnadsår och ger rummet dess unika karaktär.

Till rummet hör också ett nyrenoverat privat badrum med dusch och toalett.