BOKA

Vinresa 26–30 oktober samt 30 oktober–3 november

Varmt välkomna till en fyra dagars vin och livsnjutarresa!

Vi upprepar förra årets dundersuccé med vin och livsnjutarresan. Languedoc är numera ett av de ”hetaste” vindistrikten i Frankrike. Det är till ytan världens största och har tidigare varit känt som producent av enkla bordsviner. Idag är denna region en av de allra mest dynamiska, inte bara i Frankrike utan i hela världen. Här finns många nya, unga, ambitiösa och framåtsträvande vinproducenter. Ett modernt miljötänk i kombination med ett friskt och kreativt experimenterande gör att det idag produceras unika och karaktärsfulla viner i toppklass här. Viner som man dessutom fortfarande har råd att köpa!

Du kommer att få lära känna Languedoc som vinområde och vad som är specifikt för oss här nere, bland annat att vi är bäst i klassen på ekologiska/biodynamiska och naturviner.

Vi har valt ut våra favorit vingårdar där du skakar hand med vinmakaren själv och som berättar om sina viner, hur de görs, tar oss på en runda och givetvis prövar vi deras viner. En av dagarna äter vi lunch på vingården med lokala delikatesser som vinmakaren har parat i hop med hans viner. Dessutom kommer vi få besök av en vinbonde på La Belle Vue som tar med sig sina viner som vi skapat en middag till.

Självklart besöker vi våra två härliga och välrenommerade restauranger i byn där vi får njuta av traktens godaste mat och specialiteter.

Vinerna du dricker kommer du såklart kunna beställa hem fraktfritt till din ytterdörr.

Vi har endast 12 platser på vår vinresa, allt för att gruppen skall vara liten och att ni skall kunna få tid och utrymme för att lära känna våra vinmakare, ställa alla era frågor och givetvis ha en härlig personlig upplevelse av allt här nere!

Priset för vinresan kommer att vara 1 095 € för del i dubbelrum (enkelrum 1 593 €).

I priset ingår: boende på La Belle Vue, frukostar alla dagar, välkomstdrink, två middagar hemma, besök på vingårdarna med vinprovning, en lunch på en av våra vingårdar, transporter till och från vingårdar och restauranger. Tillkommer kostnader för restaurangbesök.

Ni ombesörjer själva resan till Beziérs alternativt Montpellier och vi hämtar er på flygplatsen/tågstationen.

Vinresan 26–30 oktober 2024 är fullbokad men det finns platser till resan mellan 30 oktober–3 november.

För mer info mejla oss på yvonne@labellevue.se