VINWEEKEND I LANGUEDOC

VARMT VÄLKOMNA till en fyra dagars njutningsresa med traktens underbara viner och våra egna favoritrestauranger. Vi arbetar med en sommelier som lär oss mer om vindistriktet Languedoc, de typiska druvorna och deras olika karaktär.

Languedoc är numera ett av de ”hetaste” vindistrikten i Frankrike. Det är till ytan världens största och har tidigare varit känt som producent av enkla bordsviner. Idag är denna region en av de allra mest dynamiska, inte bara i Frankrike utan i hela världen. Här finns många nya, unga, ambitiösa och framåtsträvande vinproducenter. Ett modernt miljötänk i kombination med ett friskt och kreativt experimenterande gör att det idag produceras unika och karaktärsfyllda viner i toppklass här. Och som man fortfarande har råd att köpa! Vinerna smakar som bäst när vi gör hembesök och skakar hand med vinmakarna själva. Vi har valt ut några av distriktets mest lovande och spännande vingårdar, alla med olika karaktärer. Under denna livsnjutarresa kombinerar vi besöken på vingårdarna med restaurangupplevelser där vi får njuta av traktens godaste mat och specialiteter.

Ni bor här hos oss på La Belle Vue och mellan vingårdsbesöken avnjuter ni frukostbuffén på terassen med milsvid utsikt över vinfälten, relaxar vid poolen eller tar en drink i vardagsrummet.

Vinerna som ni provar under dagarna går alla att beställa på plats och självklart levereras de till dörren hemma.

Pris: 5 950 SEK per person

I priset ingår: boende på La Belle Vue, välkomstdrink, en middag hemma, 4 olika vinprovningar (grundsmaker, till middag, till dessert, till ostar) tillsammans med välrenommerad sommelier, besök på vingårdarna med vinprovning, en lunch på vingård.

Tillkommer kostnader för restaurangbesök.

Enkelrumstillägg 2 500 SEK

Ni ombesörjer själva resan till Beziérs T/R. Enklast är att flyga hit med Ryanair. Från Stockholm Skavsta kostar det 889 SEK i skrivande stund. Observera att priset kan ha ändrats sedan detta skrevs. För mer information och andra destinationer se fliken ”Hitta hit”.

Antalet platser är begränsat till tolv personer så vi kör principen ”först till kvarn” och i turordning efter när intresseanmälan kommit oss tillhanda.

Kom i form medan du njuter av livets goda

Kom och fila på formen, ladda inför säsongen och spetsa dig inför årets löplopp. Lär dig springa mer effektivt och lättare med god löpteknik. Under dessa dagar kommer du med löparskorna på att kunna njuta av södra Frankrikes fantastiska landskap.

Du blir coachad av våra välmeriterade och inspirerande ledare samt får lära dig mer om löpteknik och träningslära.

Detta är 4-dagars livsnjutning med allt vad trakten erbjuder kombinerat med effektiv träning som passar alla nivåer, allt ifrån dig som precis tagit på dig löparskorna till dig som är en erfaren löpare sedan många år. Varje deltagare får möjlighet att gå på djupet med sin egen löpteknik, få analys och personlig feedback.

Ni bor här hos oss på La Belle Vue och bara ett stenkast från de vidsträckta vinfälten som förutom vinodling är som gjorda för löprundor!

Pris: 5 750 SEK per person

I priset ingår: boende på La Belle Vue, träning under ledning av våra meriterade tränare, individuellt träningsupplägg, träningsprogram och analyser av ditt löpsteg, välkomstdrink, frukost, en lunch och en middag på La Belle Vue, besök på två vingårdar med vinprovning, en lunch på vingård. Tillkommer kostnader för övriga restaurangbesök.

Enkelrumstillägg 2 500 SEK

Ni ombesörjer själva resan till Beziérs T/R. Enklast är att flyga hit med Ryanair. Från Stockholm Skavsta kostar det ca 1500 SEK. Observera att priset kan ha ändrats sedan detta skrevs. För mer information och andra destinationer se fliken ”Hitta hit”.

Antalet platser är begränsat till tolv personer.

Golfdagar vid medelhavet

VARMT VÄLKOMNA till en fyra dagars golf- och njutningsresa till Languedoc i södra Frankrike. Älskar man golf, god mat, fantastiska viner och en härlig natur är Languedoc det självklara valet.

Vi spelar på Le Cap d’Agde, en internationell 27 håls mästerskapsbana som ligger nära Medelhavet och som har tre banslingor som erbjuder spännande och utmanade golfupplevelser. Vi kombinerar golfen med middagar på traktens bästa restauranger och besök på vingård där ni får skaka hand med vinbonden själv.

Ni bor hos oss på La Belle Vue där ni mellan golfrundorna kan ta igen er vid poolen, ta en drink i loungen eller bara njuta av utsikten från den stora terassen.

Pris: 8 200 SEK per person

I priset ingår: boende på La Belle Vue, välkomstdrink, luncher och middagar (exklusive måltidsdryck och lunchen på tisdagen), besök på vingård med vinprovning, greenfee för två dagar på Le Cap d’Agde Golf International.

Enkelrumstillägg 2 500 SEK

Ni ombesörjer själva resan till Beziérs T/R. Enklast är att flyga hit med Ryanair. Från Stockholm Skavsta kostar det ca 1500 SEK. Observera att priset kan ha ändrats sedan detta skrevs. För mer information och andra destinationer se fliken ”Hitta hit”.

Antalet platser är begränsat till tolv personer.

Sydfransk livsglädje plus yoga, motion och meditation. Oslagbart!

Kom och njut av dagar med yoga, träning och meditation. Tillsammans med vår mycket erfarna yogalärare som även håller klasser i dans, vattengymnastik, gruppträningar och meditation njuter vi av dagar här där vi blandar träning med livsnjutning.

Vi börjar morgnarna med ett tidigt yogapass vid poolen innan frukost, för att sedan varva dagarna med vingårdsbesök, utflykter till små rara byar, marknader med mera innan vi har ett eftermiddagspass med antingen vattengymnastik, dans eller annan träning innan middag. Vi avslutar kvällarna med en kvällsmeditation innan vi nöjda går till sängs.

Ni bor här hos oss på La Belle Vue och varje morgon efter yogapasset serveras frukostbuffé på terassen tillsammans med en rofylld, milsvid utsikt över Languedoc.

Pris: Meddelas i samband med intresseanmälan.

I priset ingår: boende på La Belle Vue, välkomstdrink, luncher och middagar (exklusive måltidsdryck och lunchen på tisdagen), besök på vingård med vinprovning.

Enkelrumstillägg 2 500 SEK

Ni ombesörjer själva resan till Beziérs T/R. Enklast är att flyga hit med Ryanair. Från Stockholm Skavsta kostar det ca 1 500 SEK. Observera att priset kan ha ändrats sedan detta skrevs. För mer information och andra destinationer se fliken ”Hitta hit”.

Antalet platser är begränsat till tolv personer.

Konferera och mycket mycket mera!

Ta med dig ledningsgruppen, kundgänget eller arbetsgruppen och kombinera konferens och möten med härliga upplevelser hos. Här kan du på ett naturligt sätt hålla ihop gruppen och skapa de bästa förutsättningarna för en bra gemenskap i en unik miljö. Vi skräddarsyr era dagar så att ni får tid för både effektivt arbete och livsnjutning. Det är faktiskt bevisat att man får mer inspiration och bättre koncentration och på så sätt ett bättre slutresultat om du samlar dina medarbetare i en ny miljö.

Varva arbete med promenader runt vinfälten, goda luncher antingen hos oss eller på någon av våra små härliga restauranger i byn eller häng runt poolen och på terassen med milsvid utsikt. Givetvis tar vi med dig på vinprovningar hos våra vinbondevänner, besök i charmiga små byar, vandringsleder, till stranden, rekommenderar de bästa restaurangerna eller annat som ni vill fylla era dagar med. Kort sagt vi lotsar er till våra smultronställen.

Vi använder vår matsal som konferensrum om ni inte vill sitta ute på terassen. Självklart har vi tillgång till den tekniska utrustningen med projektorer, WiFi och annat som ni kan tänkas behöva.

Vi har skissat på ett tänkbart program men anpassar självklart dagarna efter just era behov.

Pris: Meddelas i samband med intresseanmälan och är avhängigt önskemål om aktiviteter.

 

ATT RESA HIT

Enklast är att flyga med Ryanair från Stockholm Skavsta till Beziérs eller med ­Norwegian från Stockholm eller Köpenhamn till Montpellier. För mer information och andra destinationer se fliken ”Hitta hit”.

Vänweekend

TA MED DIG tjej/killgänget, grannarna, möhippan eller dina arbetskompisar på en njutarresa hos oss. Vi skräddarsyr era dagar här och fyller dem med de aktiviteter som passar er bäst.

Vi serverar er gärna en välkomstdrink och middag när ni kommer om ni så önskar. Efter era önskemål har vi planerat in vinprovningar på några utvalda vingårdar, cykelturer med picnickorgar och guidning, allt ifrån nöjestempo till avancerade träningspass. Vi ser till att ni kan besöka lokala marknader och bokar middagsbord på traktens pärlor. Kort sagt vi lotsar er till våra smultronställen.

Kanske vill ni bara koppla av och umgås i det stilla lugnet här några dagar. Få tid att prata, sippa på ett glas vin medan ni njuter av utsikten, hänga vid poolen och äta fantastiska måltider på våra restauranger i byn.

Oavsett vad ni väljer att göra, ta med vännerna och kom hit och njut!

Pris: Meddelas i samband med intresseanmälan och är avhängigt önskemål om aktiviteter.

 

ATT RESA HIT

Enklast är att flyga med Ryanair från Stockholm Skavsta till Beziérs eller med ­Norwegian från Stockholm eller Köpenhamn till Montpellier. För mer information och andra destinationer se fliken ”Hitta hit”.

 

Var med på vingården och skapa ditt egna unika vin

KANSKE NÅGOT inför bröllopet, den stora årsdagen, tillsammans med kompisgänget eller ledningsgruppen?

Under två dagar arbetar ni tillsammans med Monsieur Ghislan d´Aboville som äger vingården Allegria där han producerar eleganta ekoviner av högsta kvalitet. Gården ligger på en gammal vulkansluttning med en fantastisk utsikt över vinfälten. Monsieur Ghislan lär er allt om druvorna, deras karaktärer och hur man framställer vin. Under hans ledning så får ni välja era egna druvor och gå igenom varje steg i vinframställningen för att blanda ert eget vin som sedan produceras och lagras på ekfat. Ni får även besök av en grafisk formgivare som hjälper er formge er egen etikett till flaskorna. Hans fru, Delphine, lagar luncher och middagar och ni äter tillsammans med familjen. Kort sagt, ni lever som riktiga vinmakare. Och var inte oroliga, både Madame och Monsieur pratar perfekt engelska! Efter några månader är vinet klart och 300 flaskor levereras direkt hem till er dörr.

Ni bor här hos oss på La Belle Vue med promenadavständ till vingården. Efter en natts god sömn serveras ni vår härliga och rejäla frukostbuffe på terassen innan dagens spännande vinifieringsarbete börjar.

Pris: Meddelas i samband med intresseanmälan.

ATT RESA HIT

Enklast är att flyga med Ryanair från Stockholm Skavsta till Beziérs eller med ­Norwegian från Stockholm eller Köpenhamn till Montpellier. För mer information och andra destinationer se fliken ”Hitta hit”.