VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!

EFTER MÅNGA års husletande (ja, vi tittade nog på mer än 60 hus) snubblade vi bokstavligen över denna lilla pärla. Huset är byggt 1857 och har alla vackra detaljer kvar, de munblåsta gamla fönstren, stuckaturer, höga dörrar, öppna spisar, handgjorda klinker i fantastiska mönster och framför allt utsikten. En milsvid utsikt över vinfälten och landskapet, klara dagar ser vi ända bort till Pyrenéerna. Huset byggdes av syskonparet Baulac som var en av traktens mest förmögna vinbönder och i källaren finns fortfarande det helt intakta vinsystemet med fem stora vintankar. Så har du lite druvor på lager så kan vi göra vin ihop!

Med varsam hand har vi nu renoverat huset och skapat ett gästhem där du kan sparka av dig skorna både fysiskt och mentalt. Ett hem där både din själ och kropp får ro. Vi har fyllt det med vackra ting vi noggrant valt ut och restaurerat. Ting vi letat upp på marknader, lokala antikaffärer och hos gamla rara franska damer vi lärt känna.

Vi vill att du skall känna dig som hemma här hos oss och få njuta av det franska lantlivet – på riktigt.

YVONNE är beteendevetare och har även gått på IHM och arbetat med kommunikation, reklam och marknadsföring. Hon har lång erfarenhet av förändringsprocesser och grupputveckling. Hennes passion är inredning, formgivning och hon har startat och drivit en inredningsbutik i Stockholm. Dessutom bakar hon bröllopstårtor, macarons, cupcakes, levainbröd och annat gott när andan faller på.

MICKE har en lång idrottskarriär bakom sig och har tävlat på SM-nivå på 400 och 800 meter och är utbildad idrottslärare på GIH. Han startade Kulturama grundskola för 15 år sedan och har arbetat som rektor. Han är grym på att få ihop team som tar sig i mål och kan få vem som helst att prestera över sin förmåga. Dessutom är han en händig kille och svänger ihop fantastiska måltider.